NUFF

Friday, April 16, 2010

Ranch Rush

Tiba-Tiba aku telah menjadi kaki main game. Memang aku tidak boleh dekati game makanya aku akan jadi ketagih dan "PENAGIH TEGAR". Sampai aku sanggup tidur lewat. Balik dari kelas pun terus on laptop gara-gara mahu sambung permainan game yang sudah buat aku gila. 

Aku memang kaki main game. Silap aku pergi tekan hari itu dan explore laptop aku. Sekarang aku tidak boleh berhenti. Tapi aku juga rasa sangat rtelax bermain game ni sebab kebelakangan ini lebih lagi nak dekat final aku makin rasa sedikit tertekan dan bermain game boleh release tekanan aku. : )

Yang pasti kawan-kawan aku juga telah terjangkit dengan aku untuk join kelab kaki game. Game yang buat aku naik hantu sekarang RUNCH RASH lebih kurang macam farmville bezanya aku tidak perlu online untuk bermain hanya perlu guna hujung jari untuk tekan butang on laptop dan ambil masa 3 minit lepas itu sedia untuk bertempur. 


3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

sekali sekala ok kot...

Yatre Hayati said...

kita pernah main dulu nad..pastu penat dah..terus berhenti..

Naddy Yaya said...

nad jd gini bile tension..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...