NUFF

Monday, April 19, 2010

ALWAYS BE MY BABY

we were as one baby
for a moment in time
and it seemed everlasting
that you would always be mine
now you want to be free
so I'm letting you fly
cause i know in my heart baby
our love will never die,no!

you'll always be a part of me

i'm a part of you indefinitely
boy don't you know you can't escape me
ooh darling cause you'll always be my baby
and we'll linger on
time can't erase a feeling this strong
no way you're never gonna shake me
ooh darling cause you'll always be my baby

i ain't gonna cry no
and i won't beg you to stay
if you're determined to leave boy
i will not stand in your way
but inevitably you'll be back again
cause ya know in your heart babe
our love will never end no
you'll always be a part of me
i'm part of you indefinitely
boy don't you know you can't escape me
ooh darling cause you'll always be my baby
and we'll linger on
time can't erase a feeling this strong
no way you're never gonna shake me
ooh darlin cause you'll always be my baby

i know that you'll be back boy

when your days and your nights get a little bit colder 
i know that,you'll be right back, baby
oh, baby believe me it's only a matter of time
of time

you'll always be a part of me

i'm part of you indefinitely 
boy don't you know you can't escape me
ooh darlin cause you'll always be my baby
and we'll linger on (and we will linger on)
time cant erase a feeling this strong 
no way you're never gonna shake me 
oh darlin cause you'll always be my baby

you'll always be a part of me 
i'm part of you indefinitely 
boy don't you know you can't escape me
darlin cause you'll always be my baby (no no)
and we'll linger on (you and I will always be)
time cant erase a feeling this strong
no way you're never gonna shake me (you & I)
ooh darlin cause you'll always be my baby (you & I)

you and i will always be

no way your never gonna shake me
no way your never gonna shake me
you and i will always be 

Lagu ini mengingatkan aku pada seseorang. Terima lasih sebab perkenalkan lagu ini pada aku. Mula-mula aku tidak suka lagu ini tapi bila layan balik aku jatuh cinta. Betullah kata orang tak kenal maka tak cinta ataupun mula-mula benci lama-lama suka. So janganlah benci-benci sebab nanti tersuka dan malu sendiri.

*** Thanks to San (nama manja dia) sebab bagi lagu ini dekat aku. Sesungguhnya aku rindu dekat kau. : ) Aku harap kau sukses la dengan kerja di awan itu. Kan bagus dulu kalau aku ambil kursus pilot macam kau tak lah aku terjebak dalam dunia akaun macam sekarang.

Berangan lah kau nadia lesen kereta pun tak ambil lagi nak ambil lesen kapal terbang pula. Tapi tak salahkan ada cita-cita tinggi. Aku suka benda yang mencabar dan lain dari yang lain. Lepas ini aku berharap sangat dapat sambung dalam kos hiasan dalaman atau apa-apa yang berkaiatan dengan reka dan kreatif. Aku tak sanggup dah menghadap angka-angka saban hari.

Cukup la aku merepek,dari lagu always be my baby tiba-tiba pergi ke pilot. Jauh tu. : ) Tapi apa-apapun setiap kali aku dengar lagu ni aku teringat pilot, kapal terbang dan all the sweet memories with san. Itulah kot kaitan nya. He..he..he.. 

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ni lagu yang Shahir nyanyikan konsert lepas...

noneyloveswhite said...

1st of oll..nk tny kt k.nad.terima lasih tu ape??hihi.
nk amek id gak kew??kite pown same.psni xnk smbg dgree akaun tp nk trus amik acca.then bru bley amik id~~

Yatre Hayati said...

amboi2..sapa sang hensem ni..hahah

Naddy Yaya said...

faiz: yup,shahir nyanyi time konsert lepas tapi tak sempat tengok.

Naddy Yaya said...

wani: cis wrong typing error la....
nnti edit blik la...wah! lagi dahsyat nak amek acca... lagi susah dari akaun kot....minat id gak ker... bgus2, ade geng nie....:)

Naddy Yaya said...

yat: huhu,,,kalau yat nak tahu ni arrr....ex bf nad...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...