NUFF

Tuesday, October 12, 2010

INI BARU HEBAT

Best tak tengok makanan dok gerak-gerak ek? hehe.. Saja je letak nak buat orang lapar dan terliur. Tapi sebelum korang rasa begitu aku memang dah terliur dan lapar yang teramat. Oleh kerana mata tak boleh nak tidur makanya perut aku jadi lapar. Untuk hilangkan lapar aku letak la post ni buat kali kedua.So ni lah penyakit aku bila lapar. Akan letak entry gambar makanan dan walaupun tak dapat makan tengok gambar pun jadilah. huhu : )
    
 
LAPAR!
LAPAR!
LAPAR!


: (


Tak de orang ke nak belanja ni weh huhu ...tak sabar nak cuti then boleh outing dan makan sedap-sedap lagi! Aku bab makan memang tak kedekut dan suka cuba dan cari tempat makan baru yang rasa-rasa ada makanan sedap je. Tak sedap tak nak g. Haha demand seyh Orang sawak kata ngegeh aku ni. Mean mengada.(memang pun)

19 comments:

Ellen said...

adoii..betul2 laparlah plak nampak makanan yang menyelerakan ni..hehhee..

yuyu said...

hahaha..buat aku lapar gak nih...
caner kasi gerak2 tuh?

LadyBird said...

sedapnyer nmpk.. terliur..

DiEyLaH said...

nyaman da jak kari manok ya eh..lapa alu...hahaha...
kitak nang ngegeh...hahaha...
kamek pun.. ^_^

sedutzone said...

lapar ar... mau makan...

Abu Luqman said...

fulamakkkkkkkk........reallahhhhhhhh..sesuai dgn tgh hari ni

Cik Moon said...

adeiii..bikin org jadi lapar nie.. haha

kobEj0rdan~ said...

mai2 Kl, abg blanje MCD:P

AzRy SyaFiQah said...

owh2!!!
lapar2!!!

orang muo said...

memang sedap kalau makan masih panas-panas...

Gee said...

huhuhu...siap ngan effect lagi..konpem tambah lapar punya ni!

tapi..camana yerr gmbar2 tu leh gerak2..konpius aar..share lah cket ..hee

Mario said...

tiba2 rasa lapo pulak...ekeke

daniel.a.k.a.dEe said...

wahh,sedap, nyum2...

EYA said...

ELLEN: T i blanja u k
YUYU: lapar kew?
LADYBIRD: same wif me. also terliur hehe
dIELAH: AOK nang nyaman hehe ktk juak ngegeh bah
sedut zone: makan lah
abu luqman: ini baru hebat ul x?
cik moon: bkn sengaja bikin lapar
kobejordan: eleh ye dop nk blanja ni?

EYA said...

azry syafiqah: hehe
orng muo: yup mmmggg sdp pun
gee: hehe mmg lapar oooo
mario: haha lapar kew?
daniel: a ah sedap

Bazilah said...

effect memang terbaek!

Yatre Hayati said...

ahhhh asal dia gerak2?? lapar nih jadinya!!

hakeem kira said...

fuhh lapar terus perut bile tgk makanan ni menari2 :)

AeNa Helaena said...

eiyy besnye.. camne nak wat makanan tu gerak2??? heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...