NUFF

Friday, July 30, 2010

IM HERE

Kenapa aku sangat malas untuk updates blog sekarang?
Nak kata idea tak de, tipulah. Ada je.
Sebab semangat dah hilang agaknya .
Hilang entah kemana di bawa angin monsun timur laut.

Okay,apa aku nak cerita ek?
Kalau hal belajar,aku sekaang sudah berada di tahun terakhir.
Tapi macam rasa baru semalam aku mula belajar.
Masa yang aku nantikan akan tiba juga.
Masa habis belajar, masa untuk berpisah.

TRAUMA. kenapa? sebab nak berpisah dengan kawan-kawan.
Aku tahu bukan aku seoarang akan rasa macam tu.
Semua orang akan alami benda yang sama.
Lepas ni apa akan berlaku aku pun tak tahu.

Sekarang ni banyak sangat hal yang bermain di fikiran.
Aku nak kerja atau belajar lagi.
Aku nak sambung akaun atau rekaan
Aku nak buat praktikal kat johor atau KL.
Aku nak terys menetap kat JB atau balik Kuching.
Aishhhhhh...macam-macam.
Semua perihal masa depan. Serabutlah.

Alangkah bahagia kalau dapat kembali ke masa lalu.
Macam selalu tengok dalam wayang.
Tapi,mustahil. Masa tak kan berundur malah terus berjalan.

IM HERE BUT IM BLUR.

6 comments:

Tapak Kaki said...

apa-apa pun dok kat kampung sendiri lagi best.. betol sik kamek padah?hehe

NADDY YAYA said...

KALI UAK

DaRa MaNiskU said...

nud...lmk da x update blog..u r my sifu but not update blog..
get up...where y'r spirit dh lari ar?

::FAIZ FARISH:: said...

o kau Kuching ek.... aku tak penah pg lagi Kuching....nanti nak g la... hehehe

NADDY YAYA said...

i hav a hard tyme nw mbok..

NADDY YAYA said...

a ah faiz hehe jom la dtng..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...