NUFF

Wednesday, July 14, 2010

ENCIK TAPAK KAKI

TAPAK KAKI


Dia kata dia sudah baik demam
menghadap televisyen siang dan malam
mana tak nya..

okay habis cerita demam dia
terima kasihlah selalu komen cerita dekat blog naddy yaya ni
rajin ye awak datang berziarah
siapalah gerangan tapak kaki ni?
kenapa dia guna nama tapak kaki?
unik..aku suka
suka lukis tapak kaki nyer lukisan
masa dulu2 time zaman orang dok sibuk buat biodata
ye lah mana ada facebook lagi zaman tu

apa2 pun yang aku nak juga nanti jumpa encik tapak kaki tu
Boleh kan ?
: )

6 comments:

Tapak Kaki said...

terkejut aku tengok title entri ang ni.. kalau ang dapat kesan tapak kaki aku, leh la jumpa aku.. follow my footsteps ok.hehe... ang jangan lupa basuh kaki sebelum tido ok..

Umie Nadhirah said...

Tapak kaki dah ade peminat nampaknye ni...^^

Naddy Yaya said...

tapak kaki: yelah t yaya cuci kaki k
tapi t x leh la mimpi lg haha

umie: a ah dier dh ade peminat nie hehe

Umie Nadhirah said...

Bangga la dia.. Heee^^

Tapak Kaki said...

aku sedang malu tersipu-sipu ni.haha

Naddy Yaya said...

tapak kaki: sejak biler jadi pemalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...