NUFF

Wednesday, May 19, 2010

RUQHA MUSADDIQ

RUHA OOO RUHA


Lama sudah Ruha ada dalam list friends Facebbook sys. Tapi jarang nak bertegur sapa secara rapat kan. My birthday. Buka lembaran baru buat kita untuk kenal lebih rapat. Best kenal dengan Ruha.Macam Ruha cakap tiba-tiba terasa mahu ada kakak begitu juga sys. Teringin ada sibling. Boleh jadi teman gaduh-gaduh, teman gossip,teman shopping teman suka dan duka. (kenapa sedih sangat ayat aku malam ni)

 SI COMEL ; RUHA

**RUHA.Sudah memang takdir agaknya nasib kita sama sahaja. Sebab itu leh kamceng kot.

WHAT  I  LIKE  ABOUT  RUHA

MANJA
CARING

NGANJING KUAT GAK
SPORTING

TAK SOMBONG
PERAMAH

SUKA GELAK
BUAT LAWAK

NAKAL
TAPI BAIK

COMEL 
: )

TENGOK RUHA
MACAM TENGOK DIRI SYS SENDIRI GAK

TAPI BEZANYA
RUHA : KURUS 
SYS : GEMUK

TAPI PENDAPAT KITA SAMA
: )

THANKS RUHA
Hope u will be at my side,always.

Pengenalan kita ringkas tapi bermakna

I LOVE U BABE.

sys doakan yang terbaik jua buat kalian
siapa?

RUHA & ADIE 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...